Skip links

Urmagerværksted

Urmager værksted

Reparation og service

Hos Klitgaard Ure kan du få vedligeholdt og repareret dit ur. Vi har et højt specialiseret værksted, der løbende bliver certificeret og opdateret af blandt andre Rolex. Urmagerne benytter det bedste specialværktøj, og vi behandler naturligvis dit ur med største omhyggelighed. Vores mål er at levere dit ur tilbage i den bedst tænkelige stand.

Mail

service@klitgaardure.dk

Skriv mail

Telefon

+45 40 22 22 19

Ring op

Urmagerværksted

Værkstedet er en del af forretningen og vores stolthed. Vores urmagere åbner hvert år hundredvis af værker for at servicere, udføre reparationer og tilpasninger på dem. Det kræver stor koncentration, præcision og ikke mindst en meget rolig hånd. Hvis du er interesseret i at se, hvordan mekanikken i dit ur virker, er du altid velkommen i vores værksted.

Værkstedet udfører både reparationer og tilpasninger, og hos Klitgaard Ure er du altid sikker på at få en kyndig vejledning om det ur, du har investeret i. Ure af god kvalitet, udført i materialer, der tåler tidens tand, kan repareres og istandsættes, så de fremstår næsten som nye. Vi har mange års erfaring med reparation af ure og udfører alle typer af opgaver, fra udskiftning af batteri til rensning, polering, tryktest mv.

Vi reparerer alle typer af ure: Rolex, Omega, Gucci, TAG Heuer, Grand Seiko og Mondaine.

Before
After

Mekaniske ure

Mekaniske ure er noget ganske specielt. Det er drevet af bevægelse og består udelukkende af tandhjul og mekanik. Sådan byggede man ure helt tilbage i tiden, og de ypperlige håndværkstraditioner er stadig værdsat af ur-entusiaster.

Disse ure skal serviceres for at bevare deres funktion og værdi. Hos Klitgaard Ure anbefaler vi, at mekaniske ure renses, smøres og justeres jævnligt. Typisk vil det være nødvendigt at rense og smøre et kvalitets-urværk med 5-7 års mellemrum.

Det er en tillidssag at indlevere dit ur til reparation, og derfor arbejder vi ud fra de højeste faglige standarder. Du er altid velkommen til at komme forbi og få et uforpligtende tilbud på, hvad en reparation af dit ur koster.

Vi reparerer alle slags ure, og ingen opgave er for stor eller for lille. Alle reparationer udføres med samme seriøsitet og entusiasme, og vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Besøg butikken

Midt i Aalborgs pulserende gågade

I Bispensgade ligger forretningen Klitgaard. På denne adresse har der været urmager i over 50 år, og det er tydeligt, at i disse lokaler er der en kæmpe passion for ure.

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag:
10.00 – 18.00

Lørdag:
10.00 – 14.00