Skip links

Passionen
driver værket

Passionen driver værket hos indehaver Kenneth Klitgaard, der har beskæftiget sig med ure, siden han i 1992 startede i forretningen. Interessen for ure, den præcise teknologi og håndværkskunst steg, og i 2003 overtog han forretningen og grundlagde Klitgaard Ure. Forretningen er en af de få, der stadig uddanner urmagere, og Kenneth Klitgaard har fire urmagere ansat til at servicere kunderne.

Et ur til

enhver smag

Klitgaard Ure har et meget stort udvalg af armbåndsure i alle prisklasser, og forretningen er autoriseret forhandler af nogle af verdens fineste urmærker. Du kan få et godt og billigt ur, et designerur eller et af verdens mest eksklusive luksusure.

Kenneth Klitgaard arbejder selv bag disken og sætter en ære i at finde det helt rigtige ur til kunden, uanset hvilken stilart og mærke der har kundens interesse.

Se alle brands

Klitgaard Ure er Aalborgs eneste officielle Rolex-forhandler, og vi har solgt det eksklusive ur-mærke i 50 år. Vi yder den internationale garanti, der kræver høje faglige kompetencer, teknisk knowhow og specialudstyr.